Vereniging

Volleybalvereniging VVV Delta is een vereniging waarbij gezelligheid en sportiviteit samen gaan. De sportieve prestaties worden geleverd op verschillende competitieniveau’s, maar ook recreatief volleybal kan binnen onze vereniging. Naast de senioren hebben wij ook jeugdteams in alle leeftijdscategorieën. Na het sporten wordt de bar en kantine door de leden graag gebruikt om nog wat gezellig na te praten.

Heb je interesse om bij VVV Delta te komen spelen, stuur dan een mailtje naar de Technische Commissie. Als je beginnend volleyballer bent of op zoek naar recreatief spelen, stuur dan een mailtje naar de recreantencommissie. Jeugdspelers kunnen terecht bij de jeugdcommissie.

Competitie

Wanneer men competitie wil spelen, is er voor ieder een passend niveau te vinden.
Bij de heren hebben wij teams in de 3e divisie, 1e, 2e, 3e en 4e klasse.
Bij de dames hebben wij teams in de promotieklasse, 1e, 2e, en 3e klasse. Voor de dames kijken we of we voor seizoen 2021-2022 ook een 4e klasse team kunnen opzetten.
Daarnaast zijn er dit seizoen 6 jeugdteams en 2 groepen mini’s.

Wedstrijden en trainingen

We spelen onze thuiswedstrijden en trainingen in sporthal Kerkpolder en sporthal de Hoornbloem. Onze vaste speelavonden zijn op donderdagavond in de Hoornbloem en op vrijdag in Kerkpolder, maar het wil bij uitzondering ook wel eens voorkomen dat er wedstrijden op zaterdag gespeeld worden. Iedereen is van harte welkom om eens een wedstrijd bij te wonen.

Recreanten

De recreantenafdeling bestaat uit 3 groepen; Groep A traint één keer per week op donderdagavond in de Kerkpolderhal, Groep B traint op de maandagavond in de Hoornbloem . Beide groepen doen ook, met de heren- en gemengde teams, mee in de recreantencompetitie.
Groep C traint één keer per week op donderdagavond in de Hoornbloem, zij spelen geen competitie.

Kennismaken

Iedereen is van harte welkom om een keer mee te komen trainen! De eerste 3 keer mag je gratis meetrainen voor je uiteindelijk besluit om lid te worden. Neem voor meer informatie contact op met de technische commissie om te overleggen wanneer je mee komt doen.