Lidmaatschap aanvragen

Al meegetrained?

Ben je al een keer komen meetrainen? Heb je met onze vrijwilligers gesproken en heb je besloten lid te worden? Fijn! Dan kan je onderstaand formulier gebruiken om je lidmaatschap aan te vragen. Zo niet, kijk dan bij Lid worden hoe je de eerste stappen in onze vereniging zet. Als je in een team wil gaan spelen, zullen de jeugdcommissie, technische commissie of recreantencommissie je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Lidmaatschap aanvragen

Type lidmaatschap

Persoonsgegevens


Licht je keuze toe, zodat we weten of je in een dames- of herenteam gaat meespelen, en hoe we je moeten inschrijven bij de Nederlandse Volleybalbond.

Een profielfoto is nodig voor het aanvragen van een spelerskaart bij de Nederlandse Volleybalbond. Als je nu geen profielfoto bij de hand hebt, kan je die later opsturen.

Contactgegevens

Nederlandse Volleybalbond

Als je eerder ingeschreven bent geweest bij de Nederlandse Volleybalbond heb je al een NeVoBo-nummer. Weet je dit niet meer of ben je nooit ingeschreven geweest, geef dit dan hieronder aan.

Als je officiële wedstrijden gaat spelen, heb je een wedstrijdshirt nodig. Als je dit niet zeker weet kan je dit ook later bestellen. Jeugdleden onder de 12 jaar krijgen een shirt in bruikleen.

Delta speelt met Panzeri-shirts. Deze kan je passen wanneer je lid bent geworden. Speel je nu al in een shirt van dit merk? Geef dan alvast je shirtmaat op (Romeins cijfer in de zoom van de mouw of zoom aan de onderkant). Als je dit leeg laat nemen we contact met je op om de shirts te passen.


Samen met het shirt kan je ook een zwart wedstrijdbroekje bestellen. Voor heren is dit model "Panzeri Universal", voor dames "Panzeri Milano".

Contributie

Uiteraard zit er aan een lidmaatschap naast de sportieve bijdrage uiteraard ook een financiële bijdrage (zie Contributie).

Ik heb een Delftpas
Ik ben StudentHeb je een vraag over dit formulier of loop je tegen een probleem aan? Mail dan naar secretaris@vvvdelta.nl.

Je krijgt na enkele minuten een kopie van dit formulier in je mailbox.