Beach

Jaarlijks worden de Beachvelden opgebouwd en worden gebruikt om te trainen, competitie te spelen of gewoon om onderling een wedstrijdje te spelen.

Op dit moment worden de velden tijdelijk gebruikt voor de wekelijkse zaaltraining, zolang dit nodig is i.v.m. met Covid-19.

Elk jaar wordt vanaf half mei tot en met eind juni de Delftse Beach competitie gespeeld. Hier spelen teams van Delta, Kratos, Punch en externen in een Poule-laddercompetitie. De 6 speelronden worden gespeeld op de beachvelden van de 3 volleybalverenigingen.

Voor meer informatie, kosten en inschrijvingen zie www.delftsebeachcompetitie.nl. De inschrijvingen lopen vanaf eind maart t/m half april. Je zult een mailtje krijgen als de inschrijvingen open gaan. Wees er dan snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken.

Locatie

De beachvolleybalvelden liggen achter de kerkpolder sporthal. De looproute is aangegeven op het onderstaande kaartje: