Barrooster

Barrooster overzicht Kerkpolder

Iedereen wordt verzocht om eerst te gaan douchen danwel zich te verkleden alvorens achter de bar te gaan staan. Het barrooster is ingedeeld op team, verzoek is om per team een eigen rooster op te stellen.

De vrijdag is ingedeeld op basis van de aanvangstijd van de wedstrijd; de bardienst begint nadat de wedstrijd is afgelopen.
Op maandagen hebben de laatst trainende teams bar- en afsluitdienst, van de teams die vroeg trainen verwachten we dat de ingang van de kantine op slot wordt gedaan door de laatst vertrekkende als er niemand meer in de kantine is en barman Hans is vertrokken. Aan de teams die geen bardienst hebben het verzoek niet te lang te blijven hangen of laat te douchen, dan kan het team dat bardienst heeft op tijd (voor 12 uur) afsluiten.

Als je een keer niet kunt, graag zelf even een vervanger regelen. Als je de laatste dienst hebt is dit nog belangrijker: er moet iemand aanwezig zijn met een sleutelbos om de kantine en buitenhek op slot te doen en tagsleutel om het alarm in te stellen.

Hoe moet de kantine worden afgesloten?

De procedure met betrekking tot het afsluiten van de kantine ligt achter de bar in de kantine.

Barrooster

Het barrooster is voor het laatst veranderd op 15 augustus 2020.
* : Bardienst inclusief thema-avond van het team
+ : Bardienst op speelavond zonder thema