Coronalprotocol per 13-11-’21

 De nieuwe maatregelen zijn ingegaan per 13 November 18:00u en gelden in ieder geval tot 4 december 2021.  Hieronder een samenvatting van de voornaamste implicaties voor VVV Delta. 

 1. Sporten in groepsverband blijft onveranderd mogelijk, zowel voor trainingen als wedstrijden. Dit geldt voor alle teams, jeugd, senioren en recreanten. Tijdens de wedstrijden en trainingen is het NIET nodig om 1,5 meter afstand te houden.
 2. Buiten het veld is het uiteraard wel nodig alle basisregels (inclusief 1,5m afstand) aan te houden.
 3. Het coronatoegangsbewijs blijft verplicht binnen alle faciliteiten bij VVV Delta (sporthal, sportkantine, kleedkamers) voor iedereen vanaf 18 jaar, met uitzondering van de vrijwilligers zoals verderop genoemd. In aanvulling op de QR code is ook altijd een identiteitsbewijs nodig.
 4. We vragen jullie allemaal alleen de zij-ingang nog te gebruiken. Dit om het verkeer tussen voetbal en volleybal duidelijk te scheiden voor de toegangscontroles.
 5. Er is geen publiek toegestaan tijdens de wedstrijden en trainingen. Dit geldt dus uitdrukkelijk ook voor amateursport bij VVV Delta. Alleen vrijwilligers die op dat moment een functie vervullen krijgen toegang. Dit zijn dus coaches, scheidsrechters, tellers, zaalwachten (inclusief corona toegangscontrole) en bardienst. Andere vrijwilligers mogen alleen toegang krijgen zolang zij een taak vervullen waarvoor ze op locatie moeten zijn.
 6. De kantine is vanaf 20:00 uur gesloten. En vóór die tijd is uiteraard een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar, ook voor vrijwilligers die geen aan de kantine gerelateerde taak hebben.
 7. Een mondkapje dragen in de sporthal is niet verplicht omdat een coronatoegangsbewijs gebruikt wordt voor toegang.

Voor jeugdwedstrijden specifiek (zaterdag):

Publiek is de komende tijd helaas niet meer welkom, ook niet bij jeugdwedstrijden. Dat betekent dat in praktijk alleen coaches, scheidsrechters en tellers aanwezig zijn in de zaal. We tellen hieronder ook mee de strikt noodzakelijke ‘rijouders’ voor het brengen en halen van de kinderen. Afhankelijk van teamgrootte zijn dat maximaal 2-3 ouders.

We zijn ook in deze situatie verplicht coronatoegangscontroles uit te voeren. De nadruk ligt dan hier niet bij de coronacheck zelf, maar vooral op het voorkomen dat er extra toeschouwers mee de zaal in komen.

De controles zullen ook nu plaatsvinden bij de ingang van de hal. We willen jullie daarom vragen alleen nog de zij-ingang van de sporthal te gebruiken en niet via de kantine binnen te komen.

Coronaprotocol per 6-11-2021

Helaas hebben wij met nieuwe maatregelen te maken. Dit houdt in dat er ook voor ons een aantal zaken gelden vanaf zaterdag. Het is vanaf dan verplicht om een coronaltoegangsbewijs (QR-code) te hebben bij het binnensporten. Dit geldt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.  

Zowel bij de trainingen als wedstrijden is het verplicht voor iedereen die de kantine, zaal of kleedkamer betreedt om de QR-code te hebben. 

Wedstrijdavonden senioren
Bij wedstrijdavonden willen wij vragen alleen de deur van de kantine te gebruiken. Hier worden de codes gescand.

De bedoeling is dat er vanaf kwart voor 7 wordt gescand. Iedereen die dan al in de kantine zit moet ook de QR-code laten zien.

Jeugdwedstrijden (en senioren teams) op zaterdag
Bij wedstrijden op zaterdag worden bij aanvang van de wedstrijd de codes gescand van iedereen die 18 jaar en ouder is. Publiek, inclusief begeleidende ouders zijn dus ook verplicht de QR-code te laten zien. 

Voor toegang tot de kantine kan er mogelijk separaat om een toegangsbewijs gevraagd worden door het barpersoneel.

Recreanten wedstrijden
Bij de recreanten scannen de aanvoerders van de thuisspelende teams de QR codes om van beide teams en toeschouwers bij aanvang.

Coronaprotocol vanaf 25-9-2021

De eerder gemelde coronaregels voor sporten vervallen.

Kantine: I.v.m met controles verwachten we van bezoekers van de kantine dat ze de Corona QR code hebben (en ID erbij) wanneer verkregen consumpties in de kantine aan tafels of bar worden geconsumeerd.

Heb je geen QR code dan moeten consumpties buiten de kantine worden geconsumeerd. Dat kan buiten of in de kleedkamer.

De kantine wordt om 12 uur gesloten.

Coronaprotocol competitie t/m 24-09-2021

Dit is de meest recente versie van het Corona protocol van VVV Delta. Deze versie is opgesteld op 17-9-2021.

Sportlocaties mogen honderd procent van hun capaciteit op anderhalve meter afstand gebruiken en niemand hoeft tijdens het sporten onderling afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat.

Wedstrijden

Wedstrijden zijn voor iedereen toegestaan en publiek is bij amateurwedstrijden en -trainingen welkom, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en met vaste zitplaatsen. Vaste zitplaatsen houdt bij ons in de banken naast de velden, bij voorkeur uit de buurt van plekken op de banken die ingenomen worden door reservespelers. Heen en weer lopen door toeschouwers mag niet.
Bezoekers laten zich registreren bij de aanvoerder of evt. coach van het spelende thuisteam, die dit noteert.
Clubleden die op dezelfde avond spelen en willen kijken hoeven zich niet te registreren.

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 12 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Voor/na de wedstrijd

 • Douchen is toegestaan met inachtneming van de 1.5 m maatregelen.
 • Bij de kleedkamers zelf de drukte in de gaten houden, en indien te druk op een later moment van de kleedkamers gebruik maken.
 • Om drukte in de kleedkamers bij aankomst te verminderen het advies om, indien mogelijk, omgekleed naar de zaal te komen. En indien men al omgekleed is dan via één van de de zij-ingangen bij de zaal de zaal te betreden, dus niet via de kantine.
 • Bij verlaten van de zaal dit liefst via de zij-ingangen, om kruisverkeer tussen de wedstrijden te verminderen.

Kantine

 • Een vaste zitplaats is verplicht. Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.
 • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Zelfbediening is toegestaan.
 • 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden, dat is voor de kerkpolderkantine ca 50 exclusief terras. Bij een vol bezette speelavond (4 wedstrijden tegelijk) betekent dit alleen toegang voor de thuisteams. Bezoekende clubs kunnen er alleen bij als er ruimte voor is of om even snel iets halen. Bij grote drukte adviseren we van het terras gebruik te maken.
 • Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn niet toegestaan, en er mag geen harde muziek gedraaid worden.
 • De kantine moet gesloten worden uiterlijk 00:00 uur.

Recreanten

 • Recreanten volgen dezelfde regels voor trainen en wedstrijden in Kerkpolder en Hoornbloem als de competitie spelende senioren.

Spaar je Club (VVV DELTA) gezond!

Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseren PLUS Martin Panis, Schinkel, Tanthof en Van Leeuwen van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS.

VVV Delta open voor volleyballiefhebbers

Nu heel Nederland weer open gaat, zijn we ook bij VVV Delta ons aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. VVV Delta is de volleybalvereniging voor Delft en Den Hoorn. Jong en oud volleybalt er! Een verenging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staat.

Het seizoen begint in september maar wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen. Dit houdt in dat er op maandag trainingen in de zaal en op alle dagen trainingen op de beachvelden zijn, op alle niveaus. Dames 1 speelt promotieklasse, Heren 1 speelt derde divisie. Daarnaast hebben we komend seizoen dames en heren teams in de 1e, 2e, 3e en 4e klasse. Je ziet het: het niveau maakt niet uit, beginner of ervaren, bij ons is er plek voor iedereen.

Meetrainen kan per direct maar de selectie/indelingstrainingen zijn op maandag 21, 28 juni en 5 juli. Dames van 19.30 tot 20.55 en Heren vanaf 21.05 tot 22.30 in de Kerkpolderhal. In verband met alle corona-regels is het gewenst om je vooraf even aan te melden bij TC@VVVDelta.nl. Hier kan je ook terecht voor vragen.

Vanaf eind augustus wordt er door de competitie spelende teams wekelijks getraind op maandag- of dinsdagavond en daarnaast spelen we bijna elke week een wedstrijd. Na een wedstrijdavond wordt er afwisselend door de teams een thema-avond in de kantine georganiseerd. Natuurlijk blijven andere teams, zelfs tegenstanders, dan gezellig hangen. Daarnaast worden er jaarlijks toernooien en feesten georganiseerd. Ook mag je als lid gebruik maken van de beachvolleybalvelden en kun je deelnemen aan de Delftse Beachcompetitie.

Ook voor de jeugd zijn er veel mogelijkheden. Bij de jongens spelen we op B1 & B2 (14 t/m 16 jaar) niveau. Bij de meiden spelen we op A1 (16 t/m 18 jaar) & C1 (12 t/m 14 jaar) niveau. Daarnaast is er voor de jongere kinderen de cmv competitie. Hierin wordt gespeeld op basis van leeftijd (vanaf 6 t/m 11 jaar) maar zijn de teams gemengd. Bij de jeugd worden naast de trainingen en de wedstrijden, super leuke activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie. Gratis meetrainen, om te kijken of je het leuk vindt, kan altijd, stuur gerust een mail naar jeugdcomissie@VVVDelta.nl

Als laatste heeft VVV Delta ook een recreantenafdeling. Ook daar ben je altijd welkom om mee te trainen bij één van onze recreantenteams. Wil je geen competitie spelen dan kan je ook alleen trainend lid worden, dan kan je komen wanneer het je zelf het beste uitkomt. Wil je hier meer van weten dan kan je terecht bij recreantencommissie@vvvdelta.nl. Meer informatie is te vinden op onze website: www.VVVDelta.nl en uiteraard willen we je graag verwelkomen bij de volleybalvereniging voor Delft en Den Hoorn.

Trainer gezocht

Voor ons Heren 1 zijn wij op zoek naar een trainer die graag een enthousiast team onder zijn/haar hoede wil nemen.

Je zal dit samen doen met nog 1 andere trainer (voor de woensdagtraining) en de coach.

Bij interesse en/of vragen kan je contact opnemen met de TC.