Trainingen (update 14 mei)

Zoals jullie weten kan er vanaf 11 mei weer buiten gesport worden door de senioren, de jeugd traint al sinds 4 mei. Eerder is aangegeven dat je per team kan aanmelden. Wij hebben gisteren toestemming gehad van de gemeente en de trainingen gaan op 18 mei van start.

Graag willen wij nog de heren van de Beachcommissie en vrijwilligers bedanken voor het opbouwen van de beachvelden! Ook wordt er een grasvolleybalveld opgebouwd op veld 3 van de voetbal.

Lees de bijgevoegde posters onder aan dit bericht goed door.

Hieraan willen wij het volgende toevoegen:

 • De Beachvelden zijn alleen te gebruiken tijdens de daarvoor aangewezen tijdsloten. Dit om te veel aanwezigen te voorkomen en wij zijn verplicht de trainingsschema’s door te sturen naar de gemeente. Gebruik op eigen initiatief is absoluut niet toegestaan.
 • Tussen de trainingen zit een kwartier zodat groepen elkaar niet kruizen, blijf dus niet hangen en verlaat na de training binnen 5 minuten het terrein. Ook zitten op het terras van de kantine is niet toegestaan.
 • Er  mag getraind worden met 6 personen per veld (op de 2 beachvelden dus 12 personen). 1,5 meter afstand blijft gelden, houdt hier rekening mee met de oefeningen.
 • De voetbal heeft een routing uitgezet, het grote hek dient als ingang en het kleine hek aan de fietsenstalling als uitgang.
 • Fietsen kunnen worden geparkeerd bij de beachvelden om drukte bij de fietsenstalling te voorkomen.
 • De sleutel van het beachhok hangt in de kantine aan het sleutelrek. Daarnaast komen er beachsleutels voor aan de sleutelbossen van de teams, meer informatie volgt hier over.
 • In het beachhok bevinden zich schoonmaakmiddelen en handsanitizer (in de plantenspuit). Maak je handen voor en na de training schoon. Reinig na de training de ballen en ander gebruikte materialen.

Opstarten Beachvelden:

 • Pak de beachsleutel in de kantine. Doe de deur van de kantine ook weer direct op slot. (let op of het alarm er op staat)
 • Open het beachhok en span de netten via de zwarte spanbanden.

Afsluiten Beachvelden:

 • Ontspan de netten via de zwarte spanbanden.
 • Zorg dat ALLE ballen weer netjes en schoon in het hok liggen.
 • Zorg dat het beachhok weer op slot zit en hang de sleutel in de kantine.
 • Wanneer er geen voetbal aanwezig is:
  • Zet het alarm op de kantine.
  • Doe de hekken op slot.

Trainingsschema:

Het trainingsschema dat er nu staat is voor komende week en voor op de beachvelden (uitzondering D2). Mocht je liever op een andere tijd willen trainen en/of op een grasvolleybal veld met het team, geef dit door per mail aan het bestuur. Waar mogelijk wordt dit verwerkt in het trainingsschema voor de week er op. 

Houdt je ten allen tijden aan de het trainingsschema. Updates worden op de website (www.vvvdelta.nl) geplaatst.

Trainingen Jeugd vanaf 4 mei

VVV Delta heeft goedkeuring van de gemeente om buiten te sporten met de mini’s en de jeugd. Dit betekent dat vanaf maandag 4 mei de trainingen van start gaan voor de jeugd (12 t/m 18 jaar)en vanaf 11 mei voor de Mini’s (t/m 12 jaar) .

Er wordt getraind op de Beachvelden achter de Kerkpolder sporthal volgens het trainingsschema in de wat onder dit bericht staat. Omdat maar één groep tegelijk kan trainen, kan het zijn dat je op een ander tijdstip en/of andere dag traint.

Onderstaand zijn twee posters toegevoegd, eentje voor de ouders en eentje voor de sportende jeugd. Lees deze goed door. Daaraan wil ik toevoegen:

 • Ouders van de jeugd blijven buiten het hek, bij de mini’s worden de kinderen opgehaald bij het toegangshek en weer naar het hek toegebracht.
 • Bij de jeugd worden trainingen gegeven die voldoen aan voorwaarden, hierdoor kunnen trainingen volledig anders zijn dan je normaal gewend bent.
 • De jeugd van de voetbal start ook, houdt hier rekening mee en geef elkaar de ruimte.
 • Tussen de trainingen zit een halfuur, zodat trainingsgroepen elkaar niet tegenkomen
 • Materialen worden na gebruik ontsmet, de trainer legt de spullen voor aanvang klaar en ruimt deze op na de training.

Trainingen Jeugd (update 29 april)

update 29 april: Op dit moment zijn wij bezig met het bestuur en de jeugdcommissie om een geschikt protocol te maken naar huidige omstandigheden. Zodra alles het toe laat gaan wij de jeugdtrainingen buiten opstarten, meer informatie volgt snel.

Eindstand seizoen 19/20 bekend en voorbereiding nieuw seizoen gestart

De Competitie is is stopgezet en de eindresultaten zijn bekend! VVV Delta heeft een goed seizoen gekend. 4 teams zijn gepromoveerd maar 2 teams zijn helaas net niet gepromoveerd door het ingekorte seizoen.

Volgend jaar willen we deze twee gemiste promoties alsnog proberen te verzilveren. Zowel Heren 1 als Dames 1 zijn gepromoveerd! Komend seizoen is doel om Heren 1 hoog in de derde divisie laten spelen en het Dames 1 hoog in de promotieklasse.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn bij ons al begonnen. Heb je ambitie en ben je gek van volleybal? meld je dan aan bij de TC (technische commissie) : tc@vvvdelta.nl

Ook zijn wij nog opzoek naar versterking voor onze jeugdteams, wil jij een keertje mee trainen? Stuur dan een mail naar: jeugdcommissie@vvvdelta.nl

VVV Delta en Corona (vervolg)

Zoals we allemaal hebben kunnen vernemen blijven de veiligheidsregels van de overheid gehandhaafd tot 28 april. Dat betekent dat ook de sporthallen gesloten blijven en dat de trainingen van VVV Delta worden opgeschort. Het Beachvolley is tot 28 april ook niet mogelijk – daarna gaat het beach seizoen pas echt van start, dus daar heb ik nog steeds goede hoop op.
De NeVoBo heeft inmiddels wel aangegeven hoe we volgend jaar worden ingedeeld. Van de gespeelde wedstrijden in dit seizoen is voor onze regio een PD schema gemaakt.
Binnenkort kunt u wel de jaarlijkse enquête in e mail verwachten.
Voor komend seizoen hebben we wel een nieuwe uitdaging, want de huidige sponsor stopt met haar sponsoring richting onze volleybalvereniging. Op dit moment is overleg met mogelijke nieuwe sponsoren ook niet mogelijk. Het bestuur zal deze situatie zo goed als kan bewaken. Wat we wel weten is dat we komend seizoen wel in de klaverblad shirts blijven spelen, ondanks dat zij dan dus niet meer onze sponsor zijn. Andere gevolgen, als die er al zijn, zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op de Algemene Vergadering (begin van het seizoen, meestal in september) worden bekend gemaakt. Tips voor mogelijke sponsoren (of aanmeldingen 😊) zijn van harte welkom!
En tot aan de volgende keer: Let een beetje op elkaar, blijf gezond en hopelijk ook in conditie,
met sportieve groet,
Cor Fransen Voorzitter VVV Delta

VVV Delta en het Coronavirus

Beste leden,
Het coronavirus grijpt snel om zich heen. Het bestuur van VVV Delta heeft daarom besloten om de trainingen voorlopig tot en met 6 April te cancelen. De nevobo is voornemens om de nog te spelen wedstrijden uit te stellen tot in mei / juni. Als teams in die maanden, ervan uitgaande dat het dan weer mogelijk is, willen trainen zullen we de zaal extra moeten huren (ook hiervoor geldt: indien dat mogelijk is). Hoe we dan met eventuele meerkosten omgaan hebben we nog in beraad. Het beachvolleybal start pas medio mei. Dat is nog zo ver weg, dat we hieromtrent nu nog geen beslissing hoeven te nemen.
Voor meer informatie over het beachvolleybal, zie de speciale mail (van zaterdag 14 maart) van Leo Klink hierover. 
intussen hopen wij allemaal gezond te blijven en hopen dat vanaf 7 april de trainingen weer kunnen worden hervat. Hierover zal dan weer een nieuwe mail worden verzonden.
Namens het bestuur,
Cor Fransen Voorzitter VVV Delta

Update 23-3:: Tot 1 juni zijn alle bijeenkomsten niet toegestaan.