ALV 2024

Maandag 1 Juli 20:00 is er een extra ledenvergadering om te beslissen over het aanleggen van 4 nieuwe beachvelden

Ook om alvast in je agenda te zetten: De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vindt plaats op donderdag 10 Oktober.

Eindfeest VVV Delta

Op zaterdagavond 1 juni is het zo ver: Het jaarlijkse eindfeest. Van 20:30 tot 2:00, in de Voorzaal van de DSB. Adres: Oude Delft 123.
Thema: ‘We’re blue!’ Dus trek je blauwste outfit aan en kom het seizoen knallend afsluiten!

Zoals altijd zijn ook introducees dit jaar weer van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Nieuwe Sponsor VVV Delta : Fitness & Health Club Delft

Met trots presenteren wij onze nieuwe sponsor “Fitness & Health Club Delft”. Naast sponsoring van de vereniging krijgen leden van VVV Delta een korting 15% op hun lidmaatschap bij de sportschool.

Voor leden ideaal om fit en gezond te blijven, zeker tijdens de lange zomer stop. Nieuwsgierig geworden? Open dan de flyer en scan de QR-Code, of klik hier.

Jeugdkamp 24-26 mei

Graag willen wij jullie mededelen dat we bezig zijn met het organiseren van een jeugdkamp voor aan het eind van dit volleybalseizoen. Het kamp zal plaatsvinden op 24, 25 en 26 mei 2024. We organiseren het voor alle jeugdleden vanaf 10 jaar of vanaf Niveau 5. We zijn op dit moment op zoek naar leden die willen helpen met het organiseren en/of begeleiden van het kamp. Mocht je hier net zo enthousiast van worden als wij, laat dit dan weten aan Pien en Chantal.

Save the date: VVV Delta karaoke-avond!

Ook dit jaar organiseert de feestcommissie de traditionele VVV Delta Karaoke-avond. Op vrijdag 22 maart kan je je weer wagen aan een prachtige ballade of ruige rocksong, of gewoon genieten van de optredens van je teamgenoten. 

Neem vooral je hele team mee, ook als je geen wedstrijd hebt. Uiteraard zorgt de feestcommissie voor de borrelhapjes!

Jeugdclinic door Ruben Penninga en Leon Luini

Afgelopen week heeft de ABC-jeugd een geslaagde clinic gehad van Ruben Penninga en Leon Luini. De spelers van Beach Team Nederland (BTN) kwamen naar Delft om de jeugd de finesses van het beachvolleybal bij te brengen. Technieken als shotten en knokkelen werden met veel enthousiasme uitgelegd. Ook is er nog een korte demonstratie gegeven van hoe ze zelf spelen, inclusief een harde smash.

Al met al was het een geslaagde avond!

Schrijf je in voor het oliebollentoernooi

Meld je hier aan voor het oliebollentoernooi op zaterdagavond 13 januari 2024, trek je meest zomerse outfit uit de kast en kom gezellig een beachballetje slaan. Het toernooi begint om 19:30 (inloop vanaf 19:00) en duurt tot ongeveer 23:00. Daarna sluiten we de avond af met een zwoele summerparty. De heetste outfit verdient uiteraard een beloning ;-).

De Grote Clubactie

Ook dit jaar doet VVV Delta weer mee met de Grote Clubactie. Help ons om activiteiten voor de jeugd te organiseren en koop een lot! Dit is niet alleen goed voor de vereniging, maar je maakt ook kans op leuke prijzen, van een reischeque tot wel €100.000!

Twijfel dus niet langer en koop je lot(en) hier!