Jeugdkamp 24-26 mei

Graag willen wij jullie mededelen dat we bezig zijn met het organiseren van een jeugdkamp voor aan het eind van dit volleybalseizoen. Het kamp zal plaatsvinden op 24, 25 en 26 mei 2024. We organiseren het voor alle jeugdleden vanaf 10 jaar of vanaf Niveau 5. We zijn op dit moment op zoek naar leden die willen helpen met het organiseren en/of begeleiden van het kamp. Mocht je hier net zo enthousiast van worden als wij, laat dit dan weten aan Pien en Chantal.

Save the date: VVV Delta karaoke-avond!

Ook dit jaar organiseert de feestcommissie de traditionele VVV Delta Karaoke-avond. Op vrijdag 22 maart kan je je weer wagen aan een prachtige ballade of ruige rocksong, of gewoon genieten van de optredens van je teamgenoten. 

Neem vooral je hele team mee, ook als je geen wedstrijd hebt. Uiteraard zorgt de feestcommissie voor de borrelhapjes!

Jeugdclinic door Ruben Penninga en Leon Luini

Afgelopen week heeft de ABC-jeugd een geslaagde clinic gehad van Ruben Penninga en Leon Luini. De spelers van Beach Team Nederland (BTN) kwamen naar Delft om de jeugd de finesses van het beachvolleybal bij te brengen. Technieken als shotten en knokkelen werden met veel enthousiasme uitgelegd. Ook is er nog een korte demonstratie gegeven van hoe ze zelf spelen, inclusief een harde smash.

Al met al was het een geslaagde avond!

Schrijf je in voor het oliebollentoernooi

Meld je hier aan voor het oliebollentoernooi op zaterdagavond 13 januari 2024, trek je meest zomerse outfit uit de kast en kom gezellig een beachballetje slaan. Het toernooi begint om 19:30 (inloop vanaf 19:00) en duurt tot ongeveer 23:00. Daarna sluiten we de avond af met een zwoele summerparty. De heetste outfit verdient uiteraard een beloning ;-).

De Grote Clubactie

Ook dit jaar doet VVV Delta weer mee met de Grote Clubactie. Help ons om activiteiten voor de jeugd te organiseren en koop een lot! Dit is niet alleen goed voor de vereniging, maar je maakt ook kans op leuke prijzen, van een reischeque tot wel €100.000!

Twijfel dus niet langer en koop je lot(en) hier!

ALV

We zijn het seizoen weer enthousiast gestart met volleyballen en nu wordt het weer tijd voor de Algemene Leden Vergadering.
Deze zal worden gehouden op Donderdag 28 september 2023 in Sporthal Kerkpolder.

Bij dezen nodig ik u van harte uit om deze ledenvergadering bij te wonen.

De (voorlopige) Agenda van de Ledenvergadering VVV Delta – 28 september 2023 is als volgt:

Locatie is, onder voorbehoud, de bestuursruimte van Sporthal Kerkpolder,
aanvang is om 20:15 uur.

De agenda is als volgt:

 1. Opening en vaststelling van de agenda
 2. Mededelingen
 3. Notulen van de ALV 2022
 4. (Kort) algemeen jaarverslag 2022 – 2023
 5. Financieel verslag
 1. Jaarverslag en balans.
 2. Verslag Kascommissie
 3. Decharge Bestuur
 4. Begroting komende seizoen
 1. Activiteitenplan.
 2. Hierbij wordt een update gegeven over de beschikbare zaalruimte in de toekomst en het technisch beleid zal worden besproken.
 3. Communicatie met het bestuur. Hierbij bespreken we het proces van afmelden (eind april, begin mei) en andere zaken waarbij het bestuur moet worden geïnformeerd.
 4. Aangepast Huishoudelijk reglement
  Graag vooraf doornemen*, want we gaan dit niet per pagina doornemen,
  alleen vragen en opmerkingen verwerken.
 5. Inventarisatie besteding budget. We hebben de mogelijkheid om een (bescheiden) budget in te zetten voor òf aanpassing van de kleedkamers òf uitbreiding van beachvolleybal mogelijkheden. De keuzes zullen eerst kort worden toegelicht en daarna kan worden gestemd over de keuze.
 6. Bemensing bestuur
 7. Bemensing van de commissies
 8. Verkiezing Kascommissie
 9. Rondvraag
 10. Sluiting

*  Relevante documenten zijn vanaf 17 september a.s. te vinden op onze site :
    http://vvvdelta.nl/bestanden-alv/

 Cor Fransen

Voorzitter VVV Delta.

VVV Delta zoekt sponsoren

Ben jij of ken jij onze nieuwe sponsor?

VVV Delta is een gezellige volleybalvereniging met leden uit Delft en Den Hoorn. Wij proberen voor onze leden ieder jaar een zo sportief en gezellig mogelijk volleybalseizoen neer te zetten. Om al deze leden van trainers, zaalruimte en leuke evenementen te kunnen voorzien zijn wij financieel afhankelijk van sponsoren.

Dit kan al door het financieel sponsoren van een bal of een veld, maar wij staan ook open voor sponsoring in natura. Om een beeld te krijgen van wat een samenwerking met onze vereniging inhoudt, kunt u de sponsorbrochure bekijken. Hierin staan een aantal voorbeelden van sponsorpakketten die wij aanbieden.

Heeft u interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met de promotiecommissie door te mailen naar promotie@vvvdelta.nl

Openingstoernooi Seizoen 2023-2024

Het eindfeest op zaterdag 10 juni was weer een erg feestelijke afsluiting van het volleybalseizoen met memorabele vocale bijdragen en bier van de Koperen Kat dat rijkelijk vloeide.

Hiermee is het seizoen 2022-2023 definitief ten einde en kunnen we vooruit kijken naar het volgende seizoen: 2023-2024!

Zoals altijd zullen we ook dit seizoen sportief openen door middel van het Openingstoernooi, traditiegetrouw in combinatie met een BBQ en feestelijke avond!

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 9 september, dus zet het alvast in je agenda en spoor je teamgenoten aan dit ook te doen, zodat het seizoen goed gestart kan worden.

Nadere informatie over inschrijvingen en aanverwante zaken volgt omstreeks de eerste week van augustus.