Coronaprotocol competitie t/m 24-09-2021

Dit is de meest recente versie van het Corona protocol van VVV Delta. Deze versie is opgesteld op 17-9-2021.

Sportlocaties mogen honderd procent van hun capaciteit op anderhalve meter afstand gebruiken en niemand hoeft tijdens het sporten onderling afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat.

Wedstrijden

Wedstrijden zijn voor iedereen toegestaan en publiek is bij amateurwedstrijden en -trainingen welkom, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en met vaste zitplaatsen. Vaste zitplaatsen houdt bij ons in de banken naast de velden, bij voorkeur uit de buurt van plekken op de banken die ingenomen worden door reservespelers. Heen en weer lopen door toeschouwers mag niet.
Bezoekers laten zich registreren bij de aanvoerder of evt. coach van het spelende thuisteam, die dit noteert.
Clubleden die op dezelfde avond spelen en willen kijken hoeven zich niet te registreren.

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 12 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Voor/na de wedstrijd

 • Douchen is toegestaan met inachtneming van de 1.5 m maatregelen.
 • Bij de kleedkamers zelf de drukte in de gaten houden, en indien te druk op een later moment van de kleedkamers gebruik maken.
 • Om drukte in de kleedkamers bij aankomst te verminderen het advies om, indien mogelijk, omgekleed naar de zaal te komen. En indien men al omgekleed is dan via één van de de zij-ingangen bij de zaal de zaal te betreden, dus niet via de kantine.
 • Bij verlaten van de zaal dit liefst via de zij-ingangen, om kruisverkeer tussen de wedstrijden te verminderen.

Kantine

 • Een vaste zitplaats is verplicht. Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.
 • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Zelfbediening is toegestaan.
 • 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden, dat is voor de kerkpolderkantine ca 50 exclusief terras. Bij een vol bezette speelavond (4 wedstrijden tegelijk) betekent dit alleen toegang voor de thuisteams. Bezoekende clubs kunnen er alleen bij als er ruimte voor is of om even snel iets halen. Bij grote drukte adviseren we van het terras gebruik te maken.
 • Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn niet toegestaan, en er mag geen harde muziek gedraaid worden.
 • De kantine moet gesloten worden uiterlijk 00:00 uur.

Recreanten

 • Recreanten volgen dezelfde regels voor trainen en wedstrijden in Kerkpolder en Hoornbloem als de competitie spelende senioren.