VVV Delta open voor volleyballiefhebbers

Nu heel Nederland weer open gaat, zijn we ook bij VVV Delta ons aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. VVV Delta is de volleybalvereniging voor Delft en Den Hoorn. Jong en oud volleybalt er! Een verenging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staat.

Het seizoen begint in september maar wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen. Dit houdt in dat er op maandag trainingen in de zaal en op alle dagen trainingen op de beachvelden zijn, op alle niveaus. Dames 1 speelt promotieklasse, Heren 1 speelt derde divisie. Daarnaast hebben we komend seizoen dames en heren teams in de 1e, 2e, 3e en 4e klasse. Je ziet het: het niveau maakt niet uit, beginner of ervaren, bij ons is er plek voor iedereen.

Meetrainen kan per direct maar de selectie/indelingstrainingen zijn op maandag 21, 28 juni en 5 juli. Dames van 19.30 tot 20.55 en Heren vanaf 21.05 tot 22.30 in de Kerkpolderhal. In verband met alle corona-regels is het gewenst om je vooraf even aan te melden bij TC@VVVDelta.nl. Hier kan je ook terecht voor vragen.

Vanaf eind augustus wordt er door de competitie spelende teams wekelijks getraind op maandag- of dinsdagavond en daarnaast spelen we bijna elke week een wedstrijd. Na een wedstrijdavond wordt er afwisselend door de teams een thema-avond in de kantine georganiseerd. Natuurlijk blijven andere teams, zelfs tegenstanders, dan gezellig hangen. Daarnaast worden er jaarlijks toernooien en feesten georganiseerd. Ook mag je als lid gebruik maken van de beachvolleybalvelden en kun je deelnemen aan de Delftse Beachcompetitie.

Ook voor de jeugd zijn er veel mogelijkheden. Bij de jongens spelen we op B1 & B2 (14 t/m 16 jaar) niveau. Bij de meiden spelen we op A1 (16 t/m 18 jaar) & C1 (12 t/m 14 jaar) niveau. Daarnaast is er voor de jongere kinderen de cmv competitie. Hierin wordt gespeeld op basis van leeftijd (vanaf 6 t/m 11 jaar) maar zijn de teams gemengd. Bij de jeugd worden naast de trainingen en de wedstrijden, super leuke activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie. Gratis meetrainen, om te kijken of je het leuk vindt, kan altijd, stuur gerust een mail naar jeugdcomissie@VVVDelta.nl

Als laatste heeft VVV Delta ook een recreantenafdeling. Ook daar ben je altijd welkom om mee te trainen bij één van onze recreantenteams. Wil je geen competitie spelen dan kan je ook alleen trainend lid worden, dan kan je komen wanneer het je zelf het beste uitkomt. Wil je hier meer van weten dan kan je terecht bij recreantencommissie@vvvdelta.nl. Meer informatie is te vinden op onze website: www.VVVDelta.nl en uiteraard willen we je graag verwelkomen bij de volleybalvereniging voor Delft en Den Hoorn.