Corona protocol competitie VVV Delta

• De zaalwacht zorgt dat er een fles handdesinfectie bij de ingang van de hal staat en bij elk veld een fles desinfectiemiddel (deze liggen in het materiaalhok van VVV Delta)
  • Bij de Kerkpolderhal: Gebruik zoveel mogelijk de deur achter de kantine om direct de sporthal in te gaan of te verlaten (dus niet door de kantine).
  • Desinfecteer je handen voor het betreden van de zaal. Bij de ingang staat desinfectiemiddel klaar.
  • Er zijn thuis en uit kleedkamers om drukte in de kleedkamers te voorkomen.
  • Probeer zo veel mogelijk omgekleed naar de sporthal te gaan, dit voorkomt drukte in de kleedkamers
  • In sporthal Kerkpolder is er vanwege de beperkte ruimte geen publiek toegestaan.
  • Bij Den Hoornbloem is beperkt publiek toegestaan op de tribune (maximaal 4 personen per team), graag eerst registreren bij de horeca.
  • Aanwezigen worden automatisch al geregistreerd via het DWF (Digitale Wedstrijd Formulier), dus registratie is verder niet nodig.
  • Mochten er onverhoopt personen meekomen die niet tot team of wedstrijdbegeleiding behoren, en dus niet in het DWF staan geregistreerd, dan dienen zij zich in te schrijven op de lijst in de kantine.
  • Vermijd voor, tijdens en na de wedstrijd zoveel mogelijk fysiek contact en hard stemgebruik. De scheidsrechter een overtreding bestraffen indien deze dit nodig acht!
  • Desinfecteer de spelersbank (wanneer deze gebruikt is) voor elke veldwissel.
  • Is de wedstrijd voor je nog bezig? Wacht dan op een plek waar voldoende ruimte is, dit kan bijvoorbeeld de kantine zijn, of buiten.
  • Houd buiten de wedstrijden om 1,5m afstand met personen van 18 jaar of ouder, ook als je naast het veld staat of zit.
  • Desinfecteer de gebruikte ballen uit de zaal, de palen, tellerstafel en scheidsrechterstoel na de wedstrijd.
  • Verlaat na je wedstrijd de zaal, en blijf niet hangen om andere teams aan te moedigen.
  • Gelieve, indien mogelijk, thuis te douchen en om te kleden.
  • Bij het afbouwen van het veld worden ook de desinfectie-materialen teruggelegd in het materiaalhok.
  • Voor uitwedstrijden: check voordat je naar een wedstrijd gaat de website van de vereniging voor de meest recente informatie over de maatregelen van de betreffende vereniging.

Wat betreft de kantine:

Naar aanleiding van het toenemende aantal besmettingen in de regio Delft en de verwachte extra maatregelen, willen we een aantal dingen verduidelijken over de kantine in de Kerkpolder.

De kantine blijft vooralsnog geopend. De kantine valt onder de horecaregels en zal aan de reeds bestaande en aangekondigde verscherpte maatregelen moeten voldoen. Hiervoor gelden de volgende punten:

• De kantine heeft plek voor hooguit 50 personen. Iedereen in de kantine heeft een zitplek. Geen zitplek betekent dat er helaas geen plek meer is en dat je of op het buitenterras plaatsneemt of naar huis gaat.
  • Het barteam van de avond is te zien als personeel en telt niet mee voor het maximum van 50 personen. Het barteam houdt tijdens de bardienst wel zoveel mogelijk aan de 1.5 meter afstand.
  • Er mag worden uitgeweken naar het buitenterras wanneer de kantine vol zit.
  • De kantine zal om 1.00 gesloten zijn. Om half één wordt er de laatste ronde gedaan.
  • Teams die om 19.30 spelen worden verzocht om uiterlijk voor 23.00 de kantine te hebben verlaten om plaats te maken voor de volgende teams.
  • Spelers lopen zo min mogelijk rond en houden aan de anderhalve meter afstand, ook als je in de rij staat om te bestellen aan de bar.
  • Uitspelende teams krijgen van ons het verzoek om na de wedstrijd niet te blijven hangen maar naar huis te gaan en niet van de kantine gebruik te maken.
  • Voordat wij als vereniging de bar overnemen, staat de voetbal (DVV Delft) achter de bar. Blijf ook dan je gezond verstand gebruiken en houd je aan de 1.5 meter afstand.

We snappen heel erg goed dat dit niet ideaal is en dat het niet leuk is als je na de wedstrijd geen drankje meer kunt doen. Deze maatregelen zijn echter wel nodig om de verspreiding van corona tegen te gaan. Op deze manier voorkomen we dat bij een coronageval binnen de vereniging alle teams in quarantaine hoeven, omdat ze het na de wedstrijden iets te gezellig met elkaar hebben gehad. Zo kunnen we lekker blijven volleyballen.