VVV Delta en Corona (vervolg)

Zoals we allemaal hebben kunnen vernemen blijven de veiligheidsregels van de overheid gehandhaafd tot 28 april. Dat betekent dat ook de sporthallen gesloten blijven en dat de trainingen van VVV Delta worden opgeschort. Het Beachvolley is tot 28 april ook niet mogelijk – daarna gaat het beach seizoen pas echt van start, dus daar heb ik nog steeds goede hoop op.
De NeVoBo heeft inmiddels wel aangegeven hoe we volgend jaar worden ingedeeld. Van de gespeelde wedstrijden in dit seizoen is voor onze regio een PD schema gemaakt.
Binnenkort kunt u wel de jaarlijkse enquête in e mail verwachten.
Voor komend seizoen hebben we wel een nieuwe uitdaging, want de huidige sponsor stopt met haar sponsoring richting onze volleybalvereniging. Op dit moment is overleg met mogelijke nieuwe sponsoren ook niet mogelijk. Het bestuur zal deze situatie zo goed als kan bewaken. Wat we wel weten is dat we komend seizoen wel in de klaverblad shirts blijven spelen, ondanks dat zij dan dus niet meer onze sponsor zijn. Andere gevolgen, als die er al zijn, zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op de Algemene Vergadering (begin van het seizoen, meestal in september) worden bekend gemaakt. Tips voor mogelijke sponsoren (of aanmeldingen 😊) zijn van harte welkom!
En tot aan de volgende keer: Let een beetje op elkaar, blijf gezond en hopelijk ook in conditie,
met sportieve groet,
Cor Fransen Voorzitter VVV Delta