VVV Delta en het Coronavirus

Beste leden,
Het coronavirus grijpt snel om zich heen. Het bestuur van VVV Delta heeft daarom besloten om de trainingen voorlopig tot en met 6 April te cancelen. De nevobo is voornemens om de nog te spelen wedstrijden uit te stellen tot in mei / juni. Als teams in die maanden, ervan uitgaande dat het dan weer mogelijk is, willen trainen zullen we de zaal extra moeten huren (ook hiervoor geldt: indien dat mogelijk is). Hoe we dan met eventuele meerkosten omgaan hebben we nog in beraad. Het beachvolleybal start pas medio mei. Dat is nog zo ver weg, dat we hieromtrent nu nog geen beslissing hoeven te nemen.
Voor meer informatie over het beachvolleybal, zie de speciale mail (van zaterdag 14 maart) van Leo Klink hierover.
intussen hopen wij allemaal gezond te blijven en hopen dat vanaf 7 april de trainingen weer kunnen worden hervat. Hierover zal dan weer een nieuwe mail worden verzonden.
Namens het bestuur,
Cor Fransen Voorzitter VVV Delta

Update 23-3:: Tot 1 juni zijn alle bijeenkomsten niet toegestaan.